2013. június 25., kedd

INGYENES SZÁLLÍTÁS! 16. részes rozsdamentes lábas - Jelenlegi ára: 20 999 Ft


16. részes rozsdamentes lábas készlet acél fedővel, hőmérővel edény készlet Royalty Lyne 16bg /11111/INGYENES SZÁLLÍTÁS! Royalty Lyne a tökéletes konyhai kiegészítő! Kések, edények különféle eszközök! Nem csak a bicska Svájci! Az a bizonyos doxa, amit a tökéletesség szimbólumaként ismerünk, az is Svájcban készül! Svájcot a tökéletes aprólékos precíz termékeiről, és a megbízható Bankjairól ismerjük. Bankot sajnos még nem tudunk eladásra kínálni, de a gondosan kidolgozott, aprólékos, és tökéletes minőségű termékeket azt annál inkább! A minőség, és dizájn a megbízhatósággal, és pontossággal együtt egy szóval, hogyan is lehetne megfogalmazni? Egyszerű! Teljesen egyszerű! SVÁJC! Elhoztuk mindezt egyben, megfizethető áron! Royalty Lyne Svájcból!
Ha a Royalty Lyne termékeket használja a konyhai munka szórakozás, és kedvtelés lesz. A tálalás ezekben az edényekben az ebéd fényét a végsőkig fokozza! Akár indukció kivitel akár nem akár sütés, akár főzés, akár kerámia bevonatú, akár rozsdamentes kivitelű, egyszerű, letisztult vonalvezetés, ergonómikus kialakítás, Svájci minőség! A Svájci precizitás mintapéldája ez a termék! INGYENES SZÁLLÍTÁS!
Lábas _ 16 x 10, 5 cm Metál fedél / 2. 2 liter
Lábas _ 18 x 11, 5 cm Metál fedél / 3 Liter,
Lábas _ 20 x 12, 5 cm Metál fedél / 4 liter,
Lábas _ 24 x 14, 5 cm Metál fedél / 7 Liter,
Nyeles lábos _ 24 x 7, 5 cm Metál fedél, serpenyő, pároló, kiszedő
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 20 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 05:08
. INGYENES SZÁLLÍTÁS! 16. részes rozsdamentes lábas - Jelenlegi ára: 20 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése