2013. április 29., hétfő

Vontatókötél Drótkötél Erős vontatókötél / AM - Jelenlegi ára: 2 499 Ft


Vontatókötél Drótkötél Erős vontatókötél / AMVontatókötél drótkötél. Ugye volt már olyan helyzetben, hogy nem akart megmozdulni autója? Teljesen mindegy mi okból, de meg kell mozdítani az autót, de nincs mivel, nehéz az autó tolni nem lehet. Itt jut eszembe! Az úriember miért húz maga után a sűrű sötét erdőben éjfél után huszonhét perccel egy 4, 3 méteres vontatókötelet láthatósági mellénybe felöltözve? Tudja, vagy mégsem? Megmondjam? Na jó, azért, mert tolni nem tudja!
Vontató kötél! Kicsire összecsomagolható, kis helyen elfér, szerintem jó ha van! Használata egyszerű, elég erős, hogy a személyautókat lehessen vontatni vele. Mint tudjuk és a képen is láthatjuk, nem autófüggő a vontatás! A legdrágább autók is szorulhatnak vontatásra! Már csak az a kérdés melyik oldalára kerül a vontatókötélnek, egyik oldalán sem jó, de elől jobb.
1db. Drót vontatókötél
A kép csak illusztráció
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 00:15
. Vontatókötél Drótkötél Erős vontatókötél / AM - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése